This website uses cookies to offer visitors an improved browsing experience and services adapted to individual needs. Click here for more details.​
logo-promo2

WELCOME
PROMO

150 lei

Pentru primii
1000 de abonati

BELAQVA Active Welness te pozitioneaza in topul celor ce considera stilul de viata sanatos si activ ca facand parte din agenda zilnica.

O-ntreaga echipa de profesionisti se afla la bloc start si are grija sa iti deschida apetitul pentru miscare adaptand sesiunile de work-out si recomandand clasele care ti se potrivesc.

Orarul prelungit este adaptat programului tau incarcat, fie ca alegi o sesiune de antrenament in piscina semiolimpica, o clasa de aerobic sau vrei sa lucrezi la obiectivele tale in zona de fitness

Fitness
Piscina Semiolimpica
Clase de Aerobic
RealRyder
Outdoor Jacuzzi
Sauna
Wellness Lounge
Parcare gratuita

ARATA CA POTI!

ANTRENORI

stanga

Mihaela Opria

"Arata ca poti si ne vedem la clasele de Aerobic in cel mai mare studio din Brasov."

centru

Marius Grancea

"Arata ca poti si ne vedem la clasele de RealRyder in cel mai mare studio din Romania."

dreapta

Simona Burnichi

"Arata ca poti si ne vedem la cea mai mare clasa de Kangoo Jumps din Brasov."

CE ITI OFERIM SI UNDE NE GASESTI

FITNESS

Acces nelimitat in zona de Fitness, Sauna, clase de Aerobic (RealRyder, Kangoo Jumps, Zumba, Functional Step, Torso Training, Fitbox, TRX, Crab, OneKor Skulpt, OneKor NRG, Restorative Yoga, Ashtanga, Stretch and Revive, Abs&Glutes, Morning Powerhouse, Circuit, BOSU, Total Body Workout, Powerhouse Training) si Wellness Lounge.

150 lei

PENTRU PRIMII
1000 DE ABONATI

NAUTIX

Acces nelimitat in zona de Fitness, Piscina Semiolimpica, Sauna, clase de Aerobic (RealRyder, Kangoo Jumps, Zumba, Functional Step, Torso Training, Fitbox, TRX, Crab, OneKor Skulpt, OneKor NRG, Restorative Yoga, Ashtanga, Stretch and Revive, Abs&Glutes, Morning Powerhouse, Circuit, BOSU, Total Body Workout, Powerhouse Training) si Wellness Lounge.

300 lei

PENTRU PRIMII
1000 DE ABONATI

BELAQVA Active Wellness

(Coresi Shopping Resort)

Luni – Vineri: 7:00 – 23:00
Sambata – Duminica: 8:00 – 20:00

BELAQVA Spa and Wellness

(Kronwell Brasov Hotel)

Luni – Vineri: 7:00 – 23:00
Sambata – Duminica: 8:00 – 20:00

SOLICITA UN ABONAMENT

Promisiunea BELAQVA este intarita printr-un nou outlet cu o desfasurare pe o suprafata de peste 3000m2 care asteapta sa fie inundata cu energie.