BELAQVA este pe aplicația de mobil UPfit.today

BELAQVA este pe aplicația de mobil UPfit.today

28


IUL


2019

BELAQVA este pe aplicația de mobil UPfit.today

De acum ai acces mult mai ușor la toate serviciile cluburilor BELAQVA utilizând aplicația de mobil UPfit.today. Aici poți vedea orarul de clase de aerobic și RealRyder, poți să-ți faci rezervări online la clasele preferate, poți verifica statusul abonamentului tău și mult mai multe.

Cum să-ți faci rezervare online la clasele preferate

Cu UPfit.today îți poți face rezervări la clase mult mai ușor. Dacă rezervările la clasa care te interesează sunt disponibile, nu trebuie decât să apeși pe clasa respectivă din ORAR CLASE și să apoi pe butonul REZERVĂ CLASĂ.

Dacă te-ai răzgândit și nu mai vrei să participi la clasa rezervată, atunci poți să anulezi rezervarea tot din aplicație. Caută rezervarea făcută în secțiunea REZERVĂRI CLASE, deschide-o și apoi apasă pe butonul ANULEAZĂ REZERVAREA.

Notificări importante

Dacă vrei să te asiguri că nu uiți să-ți faci rezervare la clasele preferate, îți poți seta notificări din UPfit.today. Dacă nu s-au deschis încă rezervările la clasa care te interesează, apasă pe butonul ADU-MI AMINTE. Astfel vei primi o notificare de la UPfit.today atunci când se deschid rezervările pentru acea clasă.

De asemenea, vei primi o notificare și înainte de începerea clasei, ca să ai timp să-ți anulezi rezervarea, în caz că nu mai poți ajunge la sală.

Informații despre abonament

UPfit.today îți oferă și informații utile despre abonamentul tău, inclusiv câte zile mai este valabil și ce beneficii include.

Cum te autentifici în aplicația UPfit.today

Toți membrii BELAQVA au acces gratuit la aplicația UPfit.today, care este disponibilă atât în App Store, cât și în Google Play. Prima dată când te autentifici, trebuie să introduci codul unic al cluburilor noastre - BELAQVACLUB. În continuare te autentifici cu adresa ta de e-mail și codul PIN primit de la recepție. Codul unic al clubului se introduce doar prima dată când te autentifici.

 

CITEȘTE ȘI DESPRE

Reînnoiește-ți abonamentul BELAQVA online

Reînnoiește-ți abonamentul BELAQVA online

Devino membru BELAQVA online

Devino membru BELAQVA online

BELAQVA #StaySafe

BELAQVA #StaySafe

SCHIMBĂ-ȚI VIAȚA!

DEVINO MEMBRU

Devino membru BELAQVA pentru a avea acces la cel mai mare club de fitness și wellness din Brașov. În doar câteva secunde își faci cont de membru BELAQVA și îți cumperi primul abonament, pe care îl poți utiliza pe loc.

Profită de ofertele noastre exclusiv online chiar acum!

Descarcă gratuit aplicația noastră dedicată pentru membri!

Ai direct pe telefonul tău acces la toate informațiile, îți faci rapid rezervări la clase și îți cumperi abonament online plătind cu card bancar.
Descarcă aplicația UPfit.today și introdu codul unic BELAQVACLUB.

Aplicatia mobilă UPfit.today pe Google Play
Aplicatia mobilă UPfit.today pe App Store
Aplicatia mobilă UPfit.today pe App Store
Site-ul nostru folosește cookies pentru a putea oferi o experiență minunată. Detalii