Orar Clase - BELAQVA SPA AND WELLNESS

Rezervă-ți online locul la clasele noastre de aerobic și RealRyder de la BELAQVA Spa and Wellness. Dă click pe butonul REZERVĂ din dreptul clasei care te interesează. În formularul care se deschide completează-ți adresa de e-mail și codul PIN primit de la recepție atunci când ți-ai făcut cont de membru.

Ți-ai uitat codul PIN? Nicio problemă, îl poți reseta aici.


VREI SĂ

ANULEZI REZERVAREA LA O CLASĂ?

Știm că planurile se mai schimbă. De aceea te rugăm să-ți anulezi rezervările la clasele la care nu mai poți participa. Astfel vei evita să primești penalizări.
Pentru a anula o rezervare, te rugăm să completezi formularul de mai jos cu adresa ta de e-mail, codul PIN și numărul rezervării, pe care îl poți găsi în e-mailul de confirmare a rezervării.

SCHIMBĂ-ȚI VIAȚA!

DEVINO MEMBRU

Devino membru BELAQVA pentru a avea acces la cel mai mare club de fitness și wellness din Brașov. În doar câteva secunde își faci cont de membru și îți cumperi primul abonament, pe care îl poți utiliza pe loc.

Profită de ofertele noastre exclusiv online chiar acum!

Descarcă gratuit aplicația noastră dedicată pentru membri!

Ai direct pe telefonul tău acces la toate informațiile, îți faci rapid rezervări la clase și îți cumperi abonament online plătind cu card bancar.
Descarcă aplicația UPfit.today și introdu codul unic BELAQVACLUB.

Aplicatia mobilă UPfit.today pe Google Play
Aplicatia mobilă UPfit.today pe App Store
Aplicatia mobilă UPfit.today pe App Store
Site-ul nostru folosește cookies pentru a putea oferi o experiență minunată. Detalii