BELAQVA Active Wellness

Credem cu tărie că prin inovație, asocierea brandurilor de top precum Technogym, RealRyder sau Reebok, legătura permanentă cu trendurile internaționale, implicarea activă și participarea echipei de traineri în cadrul unor evenimente recunoscute la nivel internațional marcăm Brașovul pe harta standardelor Active Wellness oferind un puzzle al claselor, sesiunilor de înot și echipamentului de ultimă generație astfel încât fiecare doritor să își poată construi pachetul optim pe marginea consilierii atente a antrenorului.

80


stații TRX

55


biciclete RealRyder

1


piscină semi-olimpică
DESCOPERĂ

EXPERIENȚA BELAQVA

Prin deschiderea unui nou club BELAQVA ne aflăm mai aproape de nevoile consumatorilor reușind să le punem la dispoziție un cadru de desfășurare complet.

BELAQVA Active Wellness le oferă membrilor servicii de ca mai înaltă calitate. Sala de fitness este dotată cu aparatură de ultimă generație Technogym și accesorii Reebook și BOSU. Cei are doresc să evadeze din cotidian, se pot bucura de servicii de SPA precum saună finlandeză, Calidarium, Frigidarium, cabina de sare Thalasso, duș scoțian, duș emoțional, camere de relaxare, Jacuzzi Indoor & Outdoor.

FITNESS

FITNESS

În fiecare zi ai ocazia să apelezi la unul dintre instructorii noştri de fitness, pregătiţi să te ajute cu sfaturi de nutriţie şi exerciţii specifice pentru organismul tău şi nevoile tale.

AEROBIC

AEROBIC

Gimnastica aerobică reprezintă un complex de exerciţii şi mişcări care dezvoltă toate grupele musculare, având un efect benefic asupra organismului. Iată ce clase de aerobic ți-am pregătit!

CYCLING

CYCLING

Te invităm să încerci cea mai spectaculoasă experiență de indoor cycling din România!

FUNCTIONAL AREA

FUNCTIONAL AREA

Antrenamente intense pentru dezvoltarea mușchilor și a mobilității.

WELLNESS

WELLNESS

Relaxează-te în zonele special concepute pentru wellness din Studiourile Smartfit.


OAZA TA DE RELAXARE

GALERIE FOTO

BELAQVA Active Wellness este locul în care te relaxezi, îți încarci bateriile și evadezi de problemele de zi cu zi.

 

SCHIMBĂ-ȚI VIAȚA!

DEVINO MEMBRU

Devino membru BELAQVA pentru a avea acces la cel mai mare club de fitness și wellness din Brașov. În doar câteva secunde își faci cont de membru și îți cumperi primul abonament, pe care îl poți utiliza pe loc.

Profită de ofertele noastre exclusiv online chiar acum!

Descarcă gratuit aplicația noastră dedicată pentru membri!

Ai direct pe telefonul tău acces la toate informațiile, îți faci rapid rezervări la clase și îți cumperi abonament online plătind cu card bancar.
Descarcă aplicația UPfit.today și introdu codul unic BELAQVACLUB.

Aplicatia mobilă UPfit.today pe Google Play
Aplicatia mobilă UPfit.today pe App Store
Aplicatia mobilă UPfit.today pe App Store
Site-ul nostru folosește cookies pentru a putea oferi o experiență minunată. Detalii