This website uses cookies to offer visitors an improved browsing experience and services adapted to individual needs. Click here for more details.​

Dusul emoțional este un program de wellness în care beneficiile apei reci și apei calde împreună cu aromele, sunetele și culorile sunt realizate pentru relaxarea corpului.

Experiența dată de dușul emoțional implică toate simțurile corpului. Este o adevărată atracție unde utilizatorul are posibilitatea de a alege între diferite programe cum ar fi dușul tropical, ceața rece, baia cromatică, masajul lateral, lama de apa rece și dușul aromat.

După o ședință lungă la saună,o baie turcească fierbinte sau experiența cabinei thalasso, este deosebit de plăcut să te bucuri de senzațiile nordice puternice. Experimentează un iluminat albastru de gheață, o aromă puternică de mentă sau o ploaie tropicală cu o atmosferă de apus. Împreună cu toate senzațiile oferite de esențele fructelor tropicale, dușul emoțional relaxează și revigorează corpul și mintea în același timp.

Îmbinarea dintre apa rece și apa caldă este foarte utilă pentru revigorarea organismului și regenerarea pielii, oferindu-i un grad corect de hidratare. În plus, ajută la refacerea sistemului circulator vascular.

Informații generale

  • Durata : 15-30 secunde ;
  • Temperatură : 15-38 grade
  • Frecvența : înainte sau după baia de aburi / sauna / cabina thalasso