This website uses cookies to offer visitors an improved browsing experience and services adapted to individual needs. Click here for more details.​

Stilul de viață modern este însoțit de stres, afecțiune ce vă poate afecta în mod negativ sănătatea si felul in care aratati. Stresul poate creste riscul pentru obezitate, probleme cardiace .

O soluție ce poate combate efectele stresului, este de a realiza un sanctuar în interiorul zonei de wellness. Camera de relaxare sau meditație oferă un refugiu, un spațiu ce vă calmează și liniștește, o zonă de meditație unde, pentru moment vă puteți retrage din lumea modernă pentru a vă elibera mintea și trupul.

Zona de relaxare reprezintă un element foarte important pentru un Centru Wellness. Imaginația și creativitatea nu au limite în construirea unei sanctuar în interiorul BELAQVA Spa and Wellness.

Designul unic este realizat după o analiză în profunzime a  stărilor și atitudinilor umane studiate în mediile de lucru moderne și tensionate. Fiecare culoare, formă, sunet, lumină, aromă și material sunt selectate pentru a vă calma și purifica toate simțurile revitalizându-le pentru noi senzații.

Căldura și ergonomia fotoliilor asigură o senzație extremă de confort și relaxare, ce poate fi completată de servirea apei aromate și a ceaiului.

Timp pentru un ciclu : 15 minute