Regulament

Acesta este regulamentul de ordine interioară pentru cluburle BELAQVA Brașov.

1. Program BELAQVA Active Wellness
(i) Program BELAQVA Active Wellness: Luni – Vineri : 6:00 – 23:00, Sambata - Duminica: 8 - 22:00. Clubul BELAQVA își rezervă dreptul de a modifica programul de funcționare al întregului club sau al anumitor facilități.
(ii) Clubul își rezervă dreptul de a își modifica programul de funcționare în funcție de sărbătorile legale.
(iii) Clubul își rezervă dreptul de a sista operarea anumitor facilități BELAQVA, pentru redecorare, renovare, lucrări de mentenanță, cu un anunț în prealabil.
(iv) Clubul își rezervă dreptul de a modifica serviciile oferite, de a le elimina sau adăuga servicii noi, în conformitate cu standardele practicate la nivel de grup.
(v) Membrii BELAQVA sunt nevoiți să elibereze zona de activitate în concordanță cu programul de activitate.

2. Calitatea de membru
(i) Fiecare persoană care dorește să dobandească calitatea de membru este nevoită să aibă vârsta minimă de 18 ani. Minorii membrilor care dețin un abonament pot practica activitățile specificie clublui doar după ce părintele sau tutorele a acceptat conduita internă de funcționare și a semnat formularul de asumare a responsabilității.
(ii) Clubul își rezervă dreptul de a-și selecta membrii.
(iii) Detalii cu privire la tipurile de abonament puse la dispoziție de către Club sunt disponibilie la recepția BELAQVA sau pe website-ul propriu (www.belaqva.com).
(iv) Un abonamnet individual este nominal si netransmisibil. Nerespectarea acestei reguli permite clubului să acționeze în consecință pentru sistarea abonamentului în curs. Membrul nu este îndreptățit la restituirea contravalorii abonamentului în curs.
(v) Abonamentele de tip Corporate sunt disponibile pe marginea unui parteneriat care să asigure un aport de minimum 15 persoane care să dețină un abonament BELAQVA. Membrii echipei partenerului le poate fi solicitat să prezinte un badge pentru identificarea apartenenței la compania cu care există o colaborare.
(vi) Abonamentele de tip Student sunt disponibile studenților care prezintă la momentul efectuării abonamentului un card de student valid pentru anul școlar în curs.
(vii) Abonamentele de tip ”Half Day” sunt dispoibile între orele 6:00 – 16:00, Luni – Duminică. Clubul își rezervă dreptul de a refuza accesul membrilor care dețin un astfel de abonament la momentul prezentării în club înafara graficului pre-stabilit.
(viii) Orice tentativă de a obține un tip de abonament preferential, în condiții nejustificate, permite Clubului să anuleze abonamentul în curs și să efectueze acțiuni de prevenție conform politicii interne.
(ix) Abonamnetul este nominal și alocat unui singur membru, nefiind transmisibil către terți.
(x) Clubul își rezervă dreptul de a introduce tipuri noi de abonamente și de a le modifica pe cele anterioare.

3. Modalitati de plata a serviciilor
(i) Fiecare persoană care solicită un abonament din politia tarifară pusă la dispoziție, îl va achita prin modalitate de plată cash/credit card, la recepția clubului. În eventualitatea în care se dorește accesarea tarifelor oferite către partenerii Clubului, aceștia sunt nevoiți să prezinte un act justificator sau să se regăsească pe evidențele transmise de către parteneri.

4. Cardul de membru
(i) Odată achiziționat un abonament, membrul Clublui primește pe loc un card care facilitează identificarea în baza de date.
(ii) Membrului îi este interzis să împrumute cardul unei alte persoane, fiind unicul deținător al abonamentului.
(iii) Cardul de membru se prezintă de fiecare dată. În condițiile în care cardul de membru a fost pierdut, se va semnala acest fapt urmând ca recepția Clublui sa refacă un alt card.
(iv) Este necesar ca fiecare membru să fie fotografiat pentru asocierea codului unic din baza de date.
(v) Intrarea în Club poate fi respinsă dacă nu se prezintă cardul de membru.
(vi) Începând cu data de 1 iunie 2018, pierderea cardului de membru în timpul valabilității abonamentului va atrage în mod automat achitarea unei taxe de 50 lei pentru reemiterea acestuia.

5. Înghețarea abonamentului

(i) Abonamentele valabile 1 lună nu beneficiază de politica de “înghețare“.

(ii) Abonamentele valabile 3 și 6 luni pot “înghețate” 1 dată pe o perioadă de minim 10 zile și maxim 30 de zile.
(iii) Abonamentele valabile 12 luni pot “înghețate“ de 2 ori pe o perioadă de minim 10 zile și maxim 30 de zile.

6. Transferul calității de membru

(i) Membrii au posibilitatea de a transfera abonamentele pe perioade mai mare de o lună, în funcție de gravitatea situației care face imposibilă accesarea serviciilor Clublui.
(ii) Posiblitatea de transfer se va aproba în funcție de situația fiecărui membru, rămânând la latitudinea Clublui dacă se va accepta.

7. Încetarea calității de membru

(i) Clubul poate încheia calitatea de membru fără preaviz, în condițiile în care regulile de ordine interioară au fost încălcate în mod repetat. Membrul nu este îndreptățit la restituirea contravalorii abonamnetului în curs sau la restituirea în funcție de perioada rămasă.

8. Invitații membrului
(i) Membrii au posibilitatea de a susține intrarea unui invitat , cu titlu gratuit, în funcție de valabilitatea abonamentului în curs ( 1 lună – 1 invitat, 3 luni – 3 invitați per lună separată)
(ii) Membrul este responsabil pentru acțiunile invitatului său pe tot parcursul utilizării serviciilor Clubului.
(iii) Invitatul membrului trebuie să îndeplinească aceleași criterii de acceptare în club precum membrul.
(iv) Acceptarea invitatului unui membru rămane la latitudinea Clubului.
(v) Persoana care beneficiază de calitatea de invitat nu poate avea o recurență decât după o perioadă de 6 luni.

9. Proprietate privată
(i) Clubul va demara toți pașii pentru asigurarea unui mediu sigur în care toți membrii să se bucure de serviciile Clubului la cele mai înalte standarde. Astfel, Clubul nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile sau stricăciunile obiectelor personale a membrului sau a invitatului, care s-ar putea întâmpla pe durata utilizării serviciilor Clubului.

10. Vestimentație și conduită interioară
(i) Pentru a menține un mediu optim, fiecare membru este obligat să poarte echipament corespunzător dedicat strict zonei pe care o accesează (Fitness / Cardio / Piscină). Purtarea unui tricou este obligatorie pe toată durata antrenamentului. Este obligatoriu ca fiecare membru să poarte încălțămintea potrivită pentru accesul în zonele umede.
(ii) Purtarea vestimentației de stradă nu va fi permisă în zonele de Fortă, Cardio, Studiouri și Piscină.
(iii) Membrii și invitații sunt încurajați să consulte receptița clubului sau managementul cu privire la vestimentația corespunzătoare activității efectuate. În măsura în care membrul sau invitatul nu respectă indicațiile cu privire la vestimentația necesară, Clubul își rezervă dreptul să efectueze acțiuni corective.
(iv) Membriilor și invitatiilor nu le este permis să utilizeze un limbaj injurios, zgomotos sau agresiv, în comunicarea cu alți membrii ai clublui, invitații acestora sau staff-ul Clubului. Clubul nu va accepta desfășurarea unor astfel de acțiuni, nefiind conforme cu nivelul serviciilor oferite.
(v) Fumatul este strict interzis pe tot perimetrul interior al clublui, excepție făcând terasele exterioare.
(vi) Utilizarea telefoanelor mobile este strict interzisă în zona de Cardio/Forță/Studiouri/Piscină. Utilizarea acestora se va face în zona de lounge si vestiare. Clubul nu este responsabil pentru orice stricăciune care poate survenii în urma încălcării regulilor cu privire la utilizarea telefoanelor mobile.
(vii) Orice abuz al echipamentelor regăsite în incinta clublui nu va fi acceptat.
(viii) Orice stricăciune provocată aparatelor, accesoriilor, structurii, de către un membru, va fi penalizată în funcție de costurile comunicate de către service-ul autorizat pentru efectuarea reparațiilor.
(ix) Consumarea băuturilor alcoolice sau substanțe narcotice este strict interzisă în incinta Clubului.
(x) Consumul mâncării sau a băuturilor, cu excepția apei, este interzisă. Membrii și invitații au posibilitatea de a se bucura de băuturi sau suplimente energizante la barul Clublui.
(xi) Membrii sunt încurajați să sesizeze orice neplăcere către managementul Clubului în privat prin prisma formularului de feedback regăsit la recepția Clublui sau prin stabilirea unei întâlniri.

11. Zona Cardio și Forță
(i) Membrii și invitații sunt încurajați să solicite sfaturi înainte de utilizarea aparatelor Clubului.
(ii) Membii și invitații sunt obligați să poarte o vestimentație curată și potrivită zonei în care își desfășoară activitatea. Încălțămintea este necesar să fie curată.
(iii) Pentru păstrarea calității serviciilor Clublui, astfel ca fiecare membru să se poată bucura de acestea în condiții optime, curățarea echipamentelor după folosire este încurajată, cât și așezarea echipamentelor în locurile desemnate.
(iv) Membrii și invitații sunt încurajați să utilizeze aparatura Clubului fără a bloca accesul altor membrii la acestea.
(v) Antrenori personali care nu fac parte din echipa Clublui, nu au permisiunea să efectueze antrenamente personale în incinta acestuia.
(vi) Clubul recomandă ca utilizarea echipamentelor de fitness personale să nu fie utilizate în incinta acestuia.
(vii) Este interzisă utilizarea ganterelor împreună cu echipamentele cardio.
(viii) Dacă greutatea exercițiilor este mai mare, Clubul recomandă solicitarea supravegherii din partea antrenorilor sau a partenerilor de antrenament.
(ix) Este interzisă aruncarea greutăților pe podea.
(x) Utilizarea cretei sau a carbonatului de magneziu este interzisă.
(xi) Membrii sau invitații care se află sub infulența substanțelor intersize, nu pot beneficia de utilizarea serviciilor Clubului. Membrii care suferă de condiții cronice ( hipertensiune, hipotensiune, sarcină, diabet, boli cardiace, etc.) sau urmează un tratament medical sunt încurajați să consulte un medic înainte de efectuarea exercițiilor dorite pentru creionarea unui program de antrenament corespunzător.
(xii) Clubul nu își asumă responsabilitatea pentru rănirea unui membru dacă acesta nu a urmat instrucțiunile oferite de către producătorul aparatelor sau nu a solicitat ajutorul personalului Clubului.

12. Clase aerobic
(i) Desfășurarea claselor de aerobic se va face în concordanță cu orarul disponibil la recepția Clubului sau pe website-ul, www.belaqva.com.
(ii) Clubul își rezervă dreptul de a modifica orarul claselor cât și conținutul acestora.
(iii) În cazul în care studioul este aglomerat, afectând astfel desfășurarea clasei, accesul poate fi interzis de către Instructor, fiind în măsura de a lua această decizie, în direct raport cu seriile de exerciții pregătite.
(iv) Accesul după începerea clasei de mai mult de cinci minute nu va fi permis.
(v) Accesul în Studio nu se va face decât atunci când clasa anterioară s-a terminat si membrii au părăsit Studioul.
(vi) Se recomandă urmarea programului stabilit de Instructor în momentul participării la clase.
(vii) Rezervarea locurilor la clase nu este permisă decât pentru clasele de KangooJumps sau RealRyder.
(viii) Utilizarea vestimentației corespunzătoare este obligatorie.
(ix) Instructorul are dreptul să solicite membrului sau invitatului să părăsească studioul, dacă acesta perlicitează desfășurarea clasei.
(x) Bicicletele RealRyder se vor utiliza doar în timpul claselor stabilite.
(xi) Clubul își rezervă dreptul de a promova și desfășura clase noi, contra-cost.

13. Vestiarele
(i) Fiecare Membru sau Invitat va beneficia de un set de prosoape ( mediu + mare ), la momentul utilizării serviciilor Clubului, urmând ca după utilizare să le returneze în zonele semnalizate. În cazul în care această regulă nu este repsectată, Membrul va fi penalizat cu suma de 100 de lei, odată sesizată această situație de către personalul Clubului.
(ii) Înaintea accesării clubului, se vor înmâna brățări care facilitează accesul la vestiarul alocat. Pierdearea sau degradarea brățării va fi penalizată. ( 100 lei/brățară)
(iii) Membrii și invitații sunt rugați să-și lase bunurile în vestiarul alocat. Clubul nu își asumă responsabilitatea pentru utilizarea incorectă a vestiarelor, rezultând pierderea bunurilor personale.
(iv) Vestiarele sunt desemnate pentru utilizarea zilnică. Recurența alocării aceluiași vestiar pentru fiecare membru se va face în funcție de disponibilitatea la momentul respectiv. Membrii nu au posibilitatea să depoziteze echipamente într-un anumit vestiar, decât dacă acesta beneficiază de vestiarul propriu, serviciul putând fi solicitat la recepția Clubului. Staff-ul Clubului are permisiunea de a inspecta vestiarele identificate ca fiind utilizate necorespunzător.
(v) Obiectele pierdute se vor preda către recepția Clubului.
(vi) Orice obiect care nu va fi revendicat în decurs de 30 de zile, va fi donat.
(vii) Clubul încurajează comunicarea prietenoasă în cadrul vestiarelor între Membrii.

14. Sauna și Jacuzzi
(i) Membrii sunt încurajați să se bucure de Piscină, Sauna și Jacuzzi, fără un cost suplimentar (dacă accesul este inclus în abonamentul deținut), fără rezervare.
(ii) Membrii sunt obligați să poarte echipament de înot la utilizarea serviciilor menționate.
(iii) Membrii și invitații sunt încurajați să utilizeze dușul din zona de Piscină, înainte de utilizarea acesteia, la fel si in cazul saunei. De asemenea, este interzisa folosirea altor substante, esente de sauna, in afara celor oferite de receptiile clubului, iar acestea o data accesate din receptie necesita diluare dupa preferinta, cu apa in galetusa speciala aflata in dotarea saunei. Este interzisa aruncarea esentelor nediluate de orice natura direct pe pietrele incinse din sauna. Aromatizarea saunei se face doar cu ajutorul lingurei de lemn din dotarea galetusii.
(iv) În timpul utilizării serviciilor menționate, Membrii sunt rugați să respecte regulile comunicate.
(v) Bărbieritul nu este permis în cadrul zonelor mai sus menționate.
(vi) Membrii sau invitații care se află sub infulența substanțelor intersize, nu pot beneficia de utilizarea serviciilor mai sus menționate. Membrii care suferă de condiții cronice ( hipertensiune, hipotensiune, sarcină, diabet, boli cardiace, etc.) sau urmează un tratament medical sunt încurajați să consulte un medic înainte de utilizarea acestor facilități.

15. Masaj și tratament corporal.
(i) Membrii, Invitații sau alte persoane sunt invitate să se bucure de zona Spa regăsită în cadrul Clubului.
(ii) Tarifele pentru procedurile puse la dispoziție sunt disponibile la recepția Clubului.
(iii) Pentru accesarea acestor servicii, rezervarea în avans este necesară.
(iv) Persoanele care prezintă condiții dermatologice contagioase, vor fi refuzate pentru efectuarea procedurilor.
(v) Fiecare persoană care dorește să beneficieze de procedurile Spa, declară pe proprie răspundere, prin semnarea acestui document, faptul ca nu suferă de boli transmisibile ( dermatologice, etc.)

16. Lounge
(i) Membrii, Invitații și alte persoane sunt bineveniți să se bucure de serviciile barului regăsit în zona Lounge-ului.
(ii) Clubul își rezervă dreptul de a modifica meniul barului, prin adăugarea sau eliminarea de produse și modificarea tarifelor aferente acestora.
(iii) Fumatul este strict interzis în zonele închise.

17. Plata serviciilor
(i) Serviciile solicitate pot fi achitate către Club la recepția acestuia, prin modalitate de plată numerar sau card de credit/debit. În cazul în care se dorește efectuarea plății prin bancă, în baza unei facturi pro-forme emisă de către Club, valabilitatea serviciilor se va aloca doar la momentul prezentării unui ordin de plată valid, urmat de verificarea ulterioară.
(ii) Alte taxe diverse vor fi achitate la recepția Clubului.

18. Anularea programărilor pentru serviciile Spa
(i) Fiecare persoană care efectuează o programare pentru un masaj, tratament corporal, etc., și nu o poate respecta, este obligat să informeze recepția Clubului cu cel puțin 24 de ore înainte. În caz contrar, nerespectarea acestei reguli este urmată de o penalizare în raport cu tipul procedurii dorite ( un procent de 50% din tariful de listă al terapiei).

19. Diverse
(i) Membrul și Invitatul declară pe proprie răspundere faptul că se află într-o condiție fizică optimă pentru desfășurarea activităților sportive în cadrul Clubului.
(ii) Clubul este exonerat de orice responsabilitate în cazul în care un Membru sau Invitat suferă răni datorită utilizării neconforme a aparaturilor puse la dispoziție.
(iii) Managementul Clubului își rezervă dreptul de a-și selecta potențialii Membrii.
(iv) Fiecare Membru sau Invitat este răspunzător pentru defecțiunile cauzate echipamentelor Clubului, dacă aceste acțiuni sunt intenționate.
(v) Procedura de Check-in / Check-out este obligatorie pentru fiecare Membru în parte, la momentul accesării serviciilor Clubului. Aceste procedure se realizează la recepția Clubului.
(vi) Membrii sau invitații sunt rugați să nu utilizeze căile de acces în caz de urgență decât dacă siguranță fizică este perlicitată. Utilizarea neconformă va atrage după sine o penalizare în valoare de 500 lei.
(vii) Este interzis accesul cu animale de companie în cadrul Clubului.
(viii) Termenii și condițiile prezentate în acest formular vor fi completate de informări vizuale ( signalistică, afișaz electronic), avănd aceleași indicații de urmat.
(ix) Membrii și Invitații se obligă să respecte termenii și condițiile prezentate de către Club. Nerespectarea acestora va atrage după sine anularea abonamentului în curs, fără drept de restituire a contravalorii tipului de serviciu solicitat si asumarea de catre membru a oricarei repercursiuni urmata in urma neresepctarii regulamentului intern.

SCHIMBĂ-ȚI VIAȚA!

DEVINO MEMBRU

Devino membru BELAQVA pentru a avea acces la cel mai mare club de fitness și wellness din Brașov. În doar câteva secunde își faci cont de membru și îți cumperi primul abonament, pe care îl poți utiliza pe loc.

Profită de ofertele noastre exclusiv online chiar acum!

Descarcă gratuit aplicația noastră dedicată pentru membri!

Ai direct pe telefonul tău acces la toate informațiile, îți faci rapid rezervări la clase și îți cumperi abonament online plătind cu card bancar.
Descarcă aplicația UPfit.today și introdu codul unic BELAQVACLUB.

Aplicatia mobilă UPfit.today pe Google Play
Aplicatia mobilă UPfit.today pe App Store
Aplicatia mobilă UPfit.today pe App Store
Site-ul nostru folosește cookies pentru a putea oferi o experiență minunată. Detalii