This website uses cookies to offer visitors an improved browsing experience and services adapted to individual needs. Click here for more details.​

Maria a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sporturi Montane din Brașov, specializarea Kinetoterapie și Motricitate Specială în anul 2013. Studiile sale în domeniu au continuat, doi ani mai târziu absolvind masterul din cadrul aceleiași facultăți, cu specializarea Managementul activităților formale și nonformale privind recuperarea stării de sănătate.

Un element al studiilor desfășurate reprezintă masajul, parte pe care Maria a ales să o urmeze. Prin masaj simte că se regăsește și învață tot timpul câte ceva nou, reușind să ofere oamenilor o stare de bine atât psihic cât și fizic.

Maria este pasionată de călătorii, de citit și de a își petrece timpul liber alături de familia sa. Fire sociabilă și deschisă, dar în același timp serioasă și dedicată muncii, Maria se integrează ușor într-un grup nou și îi face plăcere să afle despre persoane și situații noi.