This website uses cookies to offer visitors an improved browsing experience and services adapted to individual needs. Click here for more details.​

Microclimatul de sare crește metabolismul celular și aduce efecte benefice la nivelul sistemului respirator și a multor probleme de piele, cu imbunătățiri clare asupra problemelor alergice.

THALASSO este noua apariție în larga gamă a Cabinelor Wellness Laghetto, ce permite acumularea, într-o scurtă sesiune de aproximativ 30 de minute, a efectelor benefice acumulate într-o ședere de cateva zile în mediul marin.

Cabina THALASSO constă într-un mediu plăcut și un design modern italian, o parte din pereții interni fiind realizați din cărămizi de sare roz din Himalaya, extrasă din mine aflate la o adâncime de peste 1000 de metri.

Lumina de fundal a pereților creează o atmosferă sugestivă cu o culoare de chihlimbar, ceea ce face șederea în cabină plăcută și relaxantă.

Microclimatul intern, menținut la o temperatură constantă de aproximativ 32 de grade și o umiditate relativă de 40%, facilitează o stare benefică de wellness.

În interiorul cabinei este generată o sublimare lentă a suprafeței pereților din cărămizi de sare, care saturează aerul cu ioni negativi de calciu, magneziu, seleniu, iod și brom, purtând vizitatorii într-o stare imediată și sensibilă de bunăstare generală.

Efecte benefice sunt în special pentru persoanele care suferă de astm, sinuzită, laringită, bronșită, alergii, psoriazis și alergii în general.

Efectul inhalării aerosolilor salini deschide sistemul respirator, îmbunătățește respirația, circulația sanguină și sistemul imunitar.